Skrevet av Aslân (twitter)

England sliter voldsomt, og etter 0-0 mot Algerie må spillet opp mange hakk om det skal bli avansement. Det er nemlig på ingen måte gitt at England slår Slovenia i den siste kampen slik de spiller nå.

Jeg kan ennå ikke fatte og begripe hvorfor England spiller med Heskey. Det er ingen kritikk til Heskey, som gjør jobben sin, men det handler om et taktisk valg og nå fungerer ikke så mye. Det burde ikke være så vanskelig å sette opp et engelsk lag som fungerer. Ikke som er en VM-favoritt, det er de ikke gode til å være, men et lag som slår Algerie. Som kjører over Algerie.

De fem bak er greie, med tanke på skadesituasjonen. Fint å se at den tryggeste keeperen får stå. Spørsmålet om Carragher er rett valg, slipper vi nå med tanke på at han er utestengt i neste kamp (to gule).

Fem mann på midten, jeg forstår ennå ikke hvorfor England spiller med to på topp. Lennon høyre, Lampard høyre indreløper, Barry (eventuelt Carrick om Barrys form virkelig er så dårlig som det vi så i dag), Gerrard venstre indreløper og den lengst framme av de to, Joe Cole på venstre. Rooney i midten. Da kommer Gerrard oftere inn i boksen, Cole og Cole på venstre vil skape mye trøbbel.

Med skikkelig skjerping, skal det bli fem poeng og avansement, men akkurat nå er Erik Solér i ferd med å få rett.

PS: Til den som skyter opp fyrverkeri bak TV2-studioet: Well played!

Tips oss hvis dette innlegget er upassende